Pravila za komentiranje

1. Pažljivo pročitajte svaki članak. Nemojte nagađati što mislim pod onim što pišem. Ako se nisam potpuno jasno izrazio, pitajte me; nemojte mi stavljati riječi u usta.

2. Prije svakog komentiranja, duboko udahnite i brojite do 10. Drugim riječima, nemojte prenaglo komentirati. Dobro razmislite.

3. Iako je ovo virtualni dijalog i ne možemo sjesti, te popričati licem u lice, pristojnost i opća kultura ne moraju biti zanemareni. Od mene možete očekivati poštovanje, a nadam se da nije previše ako isto tražim i od vas.

4. Ako se ne slažemo, dopustimo jedni drugima slobodno isticanje argumenata. Ipak, u nekim situacijama, morati ćemo se složiti da se ne slažemo. Ako se to dogodi, zrelo suzdržavanje od daljnjih komentara bolje je od djetinjaste upornosti i inzistiranja na svojoj ispravnosti.

5. Psovke, vrijeđanje, omalovažavanje, poticanje na diskriminaciju i mržnju, te isticanje sličnih neprimjerenih stavova neću tolerirati. Nimalo.

6. Držite se zadane teme u određenom članku. Ako mi želite poručiti nešto nevezano uz članak, pošaljite e-mail.

7. Nemojte “hraniti trolove”. Drugim riječima, nemojte odgovarati na besmislene komentare.

*Pridržavajte se ovih pravila i imamo prigodu učiti jedni od drugih o dubinama i širinama Biblije, te o veličini njezinog Autora. Prekršite bilo koje od ova pravila tri puta i biti ću primoran sprovesti neke stegovne mjere (prvi prekršaj – opaska, drugi prekršaj – opomena, treći prekršaj – automatsko brisanje daljnjih komentara).

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s