“Zakon”

Mišljenja izražena u člancima ne predstavljaju nužno gledišta svih autora. Svaki pojedini autor odgovoran je za činjenice i mišljenja koja njegovi članci sadrže. Obično se slažemo, ali ne uvijek. Ako vas zanima naše osnovno vjerovanje, pogledajte naš temelj.

OVO SU PRAVILA BLOGA:

1. Pažljivo pročitajte svaki članak. Nemojte nagađati što mislimo pod onim što pišemo. Ako se nismo potpuno jasno izrazili, pitajte nas; nemojte nam stavljati riječi u usta.

2. Prije svakog komentiranja, duboko udahnite i brojite do 10. Drugim riječima, nemojte prenaglo komentirati. Dobro razmislite.

3. Iako je ovo virtualni dijalog i ne možemo sjesti, te popričati licem u lice, pristojnost i opća kultura ne moraju biti zanemareni. Od nas možete očekivati poštovanje, a nadamo se da nije previše ako isto tražimo i od vas.

4. Ako se ne slažemo, dopustimo jedni drugima slobodno isticanje argumenata. Ipak, u nekim situacijama, morati ćemo se složiti da se ne slažemo. Ako se to dogodi, zrelo suzdržavanje od daljnjih komentara bolje je od djetinjaste upornosti i inzistiranja na svojoj ispravnosti.

5. Psovke, vrijeđanje, omalovažavanje, poticanje na diskriminaciju i mržnju, te isticanje sličnih neprimjerenih stavova nećemo tolerirati. Nimalo.

6. Držite se zadane teme u određenom članku. Ako nam želite poručiti nešto nevezano uz članak, pošaljite e-mail.

7. Nemojte “hraniti trolove”. Drugim riječima, nemojte odgovarati na besmislene komentare.

*Pridržavajte se ovih pravila i imamo prigodu učiti jedni od drugih o dubinama i širinama Biblije, te o veličini njezinog Autora. Prekršite bilo koje od ova pravila tri puta i biti ćemo primorani sprovesti neke stegovne mjere (prvi prekršaj – opaska, drugi prekršaj – opomena, treći prekršaj – automatsko brisanje daljnjih komentara).

Jedna misao o ““Zakon”

  1. safet berisha kaže:

    Ovaj “zakon” je zakon, svidja mi se! Bozji blagoslov!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: