“Proroci”

Tko smo i zašto ovo radimo…

Mario Kushner (MQP) – Idejni začetnik ovog bloga. Bivši neo-nacionalist i mrzitelj svega ne-hrvatskog i ne-katoličkog, rođen 1981., obraćen Božjom milošću sa 17 godina. Oženjen 2002. godine, za sada nema djece. Diplomirao na TBA 2007. godine. Nedavno se preselio u Zaprešić, gdje radi prema nastanku i rastu zdrave zajednice vjernika. Član je Crkve Radosne vijesti u Zagrebu, gdje služi propovijedanjem i savjetovanjem. Student Th.M. programa na EBTC i IBS. Bavi se grafičkim dizajnom. Kontakt: kushner@vip.hr

Marko Petek (MP) – Nekada mrzitelj Boga i religiozni licemjer obraćen milošću Gospodina Isusa Krista prije 12 godina s puta vječnog prokletstva na put ljubavi prema Bogu i njegovoj Riječi. 10 godina u braku s Tanjom koja je iskusila istu Božju milost te im je Spasitelj podario troje djece na njihovu sliku i priliku. Diplomant je TBA iz Krapine, berba 2007. Trenutno služi kao pastor Baptističke crkve Belica gdje mu je želja vidjeti iznova moć propovijedane Božje riječi koja ima snagu spasiti i posvetiti grešnika – Iv 17:17.

Danijel Šarkezi (DŠ) – Nekadašnji nominalni Rimokatolik, rođen 1978. god., prije 10 g. spašen milošću po vjeri u Isusa Krista. 3,5 godine u braku s Metkom, milošću Božjom i otac sina Samuela. Diplomirao na TBA u Krapini 2007. Član je Baptističke crkve Isusa Krista u Murskom Središću, u sklopu koje radi na osnivanju crkve u Murskoj Soboti.

Jedna misao o ““Proroci”

  1. Pozdrav srdačan u Kristu Isusu draga braćo 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: